Töltse ki rövid adatlapunkat, szakértőnk 12 órán belül megkeresi Önt!
1. Hitellel kapcsolatos adatok
Ft
Ft


Ft

Igénylés

 • Szabadon felhasználható hitelek
 • Kiszámítható és biztonságos kamat
 • 37 bank kínálata egy helyen
 • 3%-os elutasítási arány
 • Egyedi kamatok és törlesztőrészletek
 • Deviza- és biztonságos forint hitelek

A hitelcél, a hitelösszeg és a futamidő kiválasztását követően a kalkulátor kiszámolja Önnek a legkedvezőbb törlesztőrészletet az összes elérhető devizanemben.
A pontos kalkuláció elkészítéséhez kérem adja meg az alábbi adatokat.
1. Hitellel kapcsolatos adatok
Ft

Kalkulátor

 • Személyre szabott ajánlatok
 • Csaknem minden magyar bank kínálata
 • A kalkulátor használata ingyenes, semmilyen kötelezettséggel nem jár!
 • Adatait bizalmasan kezeljük

Hitel fajták

AEGON Szabad felhasználású kölcsön, A kölcsön nyújtása svájci frank, euró vagy forint alapon történik. Axa szabad felhasználású Plusz hitel, a szabad felhasználású jelzáloghitel, forintban és devizában igényelhető, lakástakarék vagy biztosítók által kínált tőkeképző pénzügyi termékekkel (életbiztosítással) kombinálható. Erste Szabad felhasználású jelzáloghitelek széles választékát találhatja meg nálunk Forint alapú MKB Személyi Kölcsön termékünk hatékony segítséget nyújt elképzelései megvalósításában, akár lakáscélú finanszírozásra van szüksége, akár autót vásárolna, elutazna családjával pihenni, berendezné új vagy meglévő lakását BG Go, BG Cash - türelmi idővel A BG Hitel & Lízing azon ügyfeleinek ajánlja türelmi idős termékét, akik a hitel futamidejének első 4-6 évében akár 37%-kal alacsonyabb törlesztő részletet szeretnének fizetni. Raiffeisen Személyi Kölcsönt Ingatlanfedezettel szabadfelhasználásra - 2010. április 26-től visszavonásig, az akció időtartama alatt folyósított, személyi kölcsön ingatlan fedezettel, Egyetlen hitel szabad felhasználású hitel kiváltásra igénylések esetében a Bank a folyósított kölcsönre beterhelt hitelbírálati díj összegét, de legfeljebb 35.000 Ft-ot utólagosan jóváír az Ügyfél forint bankszámláján BG Cash - Szabadfelhasználású hitel. A BG Cash szabadfelhasználású jelzáloghitelt magánszemélyként kötöttségek nélkül felveheti és tetszoleges célra felhasználhatja, akár jövedelem igazolás nélkül is. Axa sprint hitellel 6 nap alatt ingatlanfedezetű hitelösszeghez juthat! OTP bizalom jelzáloghitel, a hitel célja: szabadon felhasználható, vagy hitelkiváltás Budapest Bank Szabad Felhasználású Jelzálogkölcsön, az igényelt kölcsönt arra használja, amire csak akarja és már 30 éves futamidővel is igényelhető!

Személyi kölcsön

2010. március 11., csütörtök

Szabad felhasználású személyi kölcsönnel most akár jövedelemigazolás nélkül is hozzájuthat a kívánt hitelösszeghez! Cégünk a legkedvezőbb akciós hitelekkel várja Önt, igénylés esetén pedig a teljes ügyintézést átvállaljuk!

kölcsön igénylés

Az oldalunkon található hitelkalkulátor segítségével lehetőséget nyújtunk Önnek, hogy összehasonlíthassa a vezető pénzintézetek hitelkonstrukcióit, így garantáltan megtalálhatja a legkedvezőbb személyi kölcsönt.

A személyi hitelek igénylésének feltételei a személyi kölcsön fedezetének fajtájától függően változhatnak.

Általánosságban elmondható, hogy személyi kölcsön igénylése esetén mind online hiteligénylésnél, mind személyes megkeresésnél a következő feltételeknek kell megfelelni:

Személyi kölcsön igénylésének feltételei:

- Az személyi hitel 18 éves kortól igényelhető 
- Legalább 3 hónapos alkalmazotti munkaviszony szükséges
- A havi igazolt jövedelem el kell, hogy érje a 65 ezer Ft-ot, adóstárssal a minimum 50 ezer Ft/fő-t (Kivételt képez e feltétel alól a jövedelemigazolás nélküli személyi hitel)
- Otthoni vezetékes telefon, ennek hiányában előfizetéses vagy kártyás mobiltelefon

A szükséges dokumentumok:

- Személyi igazolvány (lakcímkártya), adókártya
- Kártyás mobiltelefon esetén szerződés a telefonszámról (SIM kártya) + utolsó havi
közüzemi számla + befizetett csekk
- 30 napnál nem régebbi Munkáltatói igazolás
- Bankszámlájának eredeti kivonatai az utolsó 2 hónapból

Nyugdíjas igénylők esetén:

- Éves nyugdíjértesítő (özvegyi nyugdíj esetén nyugdíjhatározat is)

 

 

Nem sikerult a kapcsolodasNem sikerult az adatbazis eleres

Legkedvezőbb törlesztőrészlet

Lakáshitel

10 év20 év
2.5 millió Ft2 500 000 Ft2 500 000 Ft
5 millió Ft5 000 000 Ft5 000 000 Ft
7.5 millió Ft7 500 000 Ft7 500 000 Ft
10 millió Ft10 000 000 Ft10 000 000 Ft
15 millió Ft15 000 000 Ft15 000 000 Ft
A feltüntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerülnek kiszámításra, feltüntetésre, a tájékoztatás nem teljeskörű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek a Ptk. 6:44 § szerinti ajánlattételnek, a Bankárnet Kft. ajánlati kötöttségét kizárja.

Fórum

Szabad felhasználású hitel kalkulátor

Hitelek

Személyi kölcsön

Autófinanszírozás

Gyorshitel