Töltse ki rövid adatlapunkat, szakértőnk 12 órán belül megkeresi Önt!
1. Hitellel kapcsolatos adatok
Ft
Ft


Ft

Igénylés

 • Pénzhez jutás akár 2 nap alatt
 • Autófedezet szükséges
 • Ajánlatok összevetése a meghatározó bankoktól
 • 37 bank kínálata egy helyen
 • 3%-os elutasítási arány
 • Egyedi kamatok és törlesztőrészletek
 • Deviza- és biztonságos forint hitelek

A hitelcél, a hitelösszeg és a futamidő kiválasztását követően a kalkulátor kiszámolja Önnek a legkedvezőbb törlesztőrészletet az összes elérhető devizanemben.
A pontos kalkuláció elkészítéséhez kérem adja meg az alábbi adatokat.
1. Hitellel kapcsolatos adatok
Ft

Kalkulátor

 • Személyre szabott ajánlatok
 • Csaknem minden magyar bank kínálata
 • A kalkulátor használata ingyenes, semmilyen kötelezettséggel nem jár!
 • Adatait bizalmasan kezeljük

Hitel fajták

AEGON Szabad felhasználású kölcsön, A kölcsön nyújtása svájci frank, euró vagy forint alapon történik. Axa szabad felhasználású Plusz hitel, a szabad felhasználású jelzáloghitel, forintban és devizában igényelhető, lakástakarék vagy biztosítók által kínált tőkeképző pénzügyi termékekkel (életbiztosítással) kombinálható. Erste Szabad felhasználású jelzáloghitelek széles választékát találhatja meg nálunk Forint alapú MKB Személyi Kölcsön termékünk hatékony segítséget nyújt elképzelései megvalósításában, akár lakáscélú finanszírozásra van szüksége, akár autót vásárolna, elutazna családjával pihenni, berendezné új vagy meglévő lakását BG Go, BG Cash - türelmi idővel A BG Hitel & Lízing azon ügyfeleinek ajánlja türelmi idős termékét, akik a hitel futamidejének első 4-6 évében akár 37%-kal alacsonyabb törlesztő részletet szeretnének fizetni. Raiffeisen Személyi Kölcsönt Ingatlanfedezettel szabadfelhasználásra - 2010. április 26-től visszavonásig, az akció időtartama alatt folyósított, személyi kölcsön ingatlan fedezettel, Egyetlen hitel szabad felhasználású hitel kiváltásra igénylések esetében a Bank a folyósított kölcsönre beterhelt hitelbírálati díj összegét, de legfeljebb 35.000 Ft-ot utólagosan jóváír az Ügyfél forint bankszámláján BG Cash - Szabadfelhasználású hitel. A BG Cash szabadfelhasználású jelzáloghitelt magánszemélyként kötöttségek nélkül felveheti és tetszoleges célra felhasználhatja, akár jövedelem igazolás nélkül is. Axa sprint hitellel 6 nap alatt ingatlanfedezetű hitelösszeghez juthat! OTP bizalom jelzáloghitel, a hitel célja: szabadon felhasználható, vagy hitelkiváltás Budapest Bank Szabad Felhasználású Jelzálogkölcsön, az igényelt kölcsönt arra használja, amire csak akarja és már 30 éves futamidővel is igényelhető!

Gyorshitel

2010. február 28., vasárnap

Magánjellegű hitelcél? Nincs ideje a hosszadalmas hitelfelvételi procedúrákra? Szabad felhasználású kölcsönök keretén belül módja van az úgynevezett gyorshitel igénylésére is. A gyorshitelek általában gépjárműfedezetet igénylő kölcsönök esetében meglehetősen kevés feltételnek kell megfelelnie, és Ön máris –akár két napon belül - hozzájuthat az igényelt összeghez.


Mik a feltételek?


A gyorshitelt 1998-nál újabb autó bevonásával lehet felvenni.
A futamidő 12 és 96 hónap közt változhat, de itt fontos figyelembe venni, hogy a hitel lejártakor az autó nem lehet 15 évnél idősebb.

A felvehető hitelösszeg a fedezetül kínált gépjármű úgynevezett „Eurotax” árának nagyjából 80%-a. A gyorshitel igényelhető mind forint, mind devizahitelként. A gyorshitel futamideje alatt a kocsira semmilyen korlátozást nem vonatkozik, az autó az Ön tulajdonában marad.

A gyorshitel igénylésének feltételei összefoglalva:

 • a gépjármű 1998-as évjáratnál nem idősebb
 • a gyorshitel futamideje alatt autóját korlátlanul használhatja
 • a gyors hitel pénzneme: HUF, EUR, CHF
 • futamideje: 12-96 hónap
 • az autó kora a gyorshitel lejáratakor maximum 15 év lehet.
 • A gyorshitel ügyintézéséhez csupán az ügyfél személyes okiratai, és az autó dokumentációja szükséges.gyorshitel igénylés

 

Nem sikerult a kapcsolodasNem sikerult az adatbazis eleres

Legkedvezőbb törlesztőrészlet

Szabad felhasználásra

10 év20 év
2.5 millió Ft2 500 000 Ft2 500 000 Ft
5 millió Ft5 000 000 Ft5 000 000 Ft
7.5 millió Ft7 500 000 Ft7 500 000 Ft
10 millió Ft10 000 000 Ft10 000 000 Ft
15 millió Ft15 000 000 Ft15 000 000 Ft
A feltüntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerülnek kiszámításra, feltüntetésre, a tájékoztatás nem teljeskörű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek a Ptk. 6:44 § szerinti ajánlattételnek, a Bankárnet Kft. ajánlati kötöttségét kizárja.

Fórum

Szabad felhasználású hitel kalkulátor

Hitelek

Személyi kölcsön

Autófinanszírozás

Gyorshitel